Retete de post: Tocana de cartofi cu ciuperci si sos de stafide

Printeaza

Tocana de cartofi cu ciuperci si sos de stafide

Tocana de cartofi cu  ciuperci si sos de stafide din: cartofi, ciuperci, stafide, faina, ceapa, ulei, condimente, patrunjel.

Ingrediente:

  • 1 kg cartofi
  • 500 g ciuperci
  • 100 g stafide
  • 1 lingura faina
  • 3 cepe mijlocii
  • 50 g ulei
  • condimente
  • patrunjel verde

Mod de preparare:

Se caleste ceapa in ulei si se adauga ciupercile taiate marunt, se calesc apoi se introduc cartofii cubulete, se acopera cu apa si se lasa sa fiarba pina se inmoaie cartofii.

Separat se pregateste un sos din apa cu condimente si stafide la care se adauga 1 lingura faina.

Cand faina s-a fiert se rastoarna sosul in tocana si se lasa sa dea in clocot 5 minute, dupa care se adauga patrunjelul taiat marunt si se ia dupa foc.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.