Retete de post: Tarhana cu cartofi

Printeaza

O reteta de post de tarhana de cartofi din: tarhana, cartofi, untdelemn, sare, piper, boia si busuioc uscat.

Ingrediente:Tarhana cu cartofi

  • tărhană din 500 g făină
  • un kg cartofi
  • 250 g ceapă
  • o cană de untdelemn
  • sare
  • piper
  • boia
  • busuioc uscat

 

Mod de preparare:

Cartofii se fierb întregi, se despieliţează se taie cubuleţe. Ceapa se taie solzi şi se căleşte în untdelemn, cu sare şi piper. Se adaugă cartofii, se lasă să se rumenească uşor.

Se adaugă tărhana se mai căleşte puţin, se asezonează cu boia şi busuioc uscat. Se însoţeşte cu gogonele murate sau castraveţi de la butoi.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.