Retete de post: supa de rosii cu usturoi

Printeaza

Supa de rosii cu usturoi din: ulei de masline, ceapa, morcov, usturoi, rosii, zahar, supa.

Ingrediente:Supa_de_rosii

  • 2 linguri ulei de masline
  • 2 cepe tocate
  • 1 morcov, taiat cuburi mici
  • 1 catel usturoi, zdrobit
  • 450 g rosii
  • 1 lingurita zahar
  • 1 l supa limpede de legume

Mod de preparare:

Intr-un vas larg încinge uleiul de măsline şi sotează ceapa, morcovul şi usturoiul, timp de 10 minute cu vasul acoperit cu capac.

Scobeşte codiţa roşiilor şi cufundă-le 2 min în apă clocotindă. Apoi pune-le într-un vas cu apă rece şi curăţă-le de coajă. Taie-le bucăţi, îndepărtează seminţele şi adaugă roşiile în vasul cu legumele şotate.

Adaugă zahărul, sarea şi piperul şi fierbe 5 min. Adaugă supa limpede de legume şi adu la punctul de fierbere.

Micşorează flacăra şi fierbe înăbuşit 10 min şi apoi pasează pentru omogenizare.

Supa de rosii cu usturoi

Supa_de_rosii

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.