Retete de post: Supa de noodle

Printeaza

O reteta de post de supa de noodle din: zeama de in care au fiert cartofii, aluat de nudle, sare, piper, untdelemn, boia dulce, patrunjel verde, frunze de telina si ardei iute.

Ingrediente:leSupa de noodle

  • doi litri de zeamă în care au fiert cartofi (de exemplu: cartofii pentru aluatul de nudle, sau pentru piure, sau pen­tru ganitura de cartofi natur),
  • 500g aluat de noodle (pregătit din făină, cartofi făinoşi, sare, apă, unt sau untdelemn şi, eventual, un ou),
  • sare
  • piper
  • untdelemn
  • boia dulce
  • pătrun­jel verde
  • frunze de ţelină
  • ardei iute

 

Mod de preparare:

Boiaua se căleşte într-o lingură de untdelemn fierbinte şi se adaugă zeamă de cartofi, verdeaţa legată în buchet (pătrunjel verde şi frunze de ţelină), sare, piper şi se dă în fiert.

Din aluatul de nudle (pregătit din ingredientele menţionate) se taie tăiţei de mărimea dege­tului mic, se lasă puţin să se usuce, apoi se pun la fiert în supă.

Se scoate buchetul de verdeaţă şi se serveşte cu ardei iute.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.