Retete de post: Supa de linte rosie
PrinteazaO reteta delicioasa de supa de linte rosie, morcov, telina, ceapa, foi de dafin, patrunjel verde, ulei de masline, boabe de coriandru, sare, piper.
- 350-400 g linte roşie
- 1 morcov
- 1/2 ţelină
- 2 cepe
- 2 foi de dafin
- 1 legătură de pătrunjel verde
- 3 linguri cu ulei de măsline
- boabe de coriandru
- sare
- piper
Mod de preparare:
Taie ceapa mărunt şi căleşte-o în uleiul încins. Adaugă ţelina şi morcovul dat pe răzătoarea mică şi lasă-le să se înmoaie. Stinge cu doi litri de apă clocotită şi adaugă lintea spălată bine. Când începe să fiarbă, adună spuma de deasupra.
Potriveşte de sare şi piper, şi adaugă foile de dafin şi coriandru. In scurt timp, când lintea va fi fiartă, supa se va îngraşă. Serveşte cu verdeaţă tocată fin.
Supa de linte rosie
Pofta buna!
Incoming search terms:
- supa de linte rosie de post