Retete de post: Supa de linte rosie

Printeaza

O reteta delicioasa de supa de linte rosie, morcov, telina, ceapa, foi de dafin, patrunjel verde, ulei de masline, boabe de coriandru, sare, piper.

Ingrediente:Supa de linte rosie

  • 350-400 g linte roşie
  • 1 morcov
  • 1/2 ţelină
  • 2 cepe
  • 2 foi de dafin
  • 1 legătură de pătrunjel verde
  • 3 linguri cu ulei de măsline
  • boabe de coriandru
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Taie ceapa mărunt şi căleşte-o în uleiul încins. Adaugă ţelina şi morcovul dat pe răzătoarea mică şi lasă-le să se înmoaie. Stinge cu doi litri de apă clocotită şi adaugă lintea spălată bine. Când începe să fiarbă, adună spuma de deasupra.

Potriveşte de sare şi piper, şi adaugă foile de dafin şi coriandru. In scurt timp, când lintea va fi fiartă, supa se va îngra­şă. Serveşte cu verdeaţă tocată fin.

Supa de linte rosie

Supa de linte rosie

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • supa de linte rosie de post

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.