Retete de post: Supa de fasole cu verdeata

Printeaza

Supa de fasole cu verdeata din: fasole boabe, ceapa, morcovi, usturoi, cartof, dovlecei, rosii in bulion, supa de pui, ulei, busuioc, oregano, foi de dafin, patrunjel, sare.

Ingrediente:Supa_de_fasole_cu_verdeata

  • 400 g fasole boabe conservata
  • 2 cepe albe
  • 2 morcovi
  • 4 catei usturoi
  • un cartof
  • un dovlecel
  • 700 g rosii in bulion
  • un litru supa de pui
  • 4 linguri ulei
  • o lingurita busuioc uscat
  • o lingurita oregano uscat
  • 2 foi dafin
  • patrunjel pentru servit
  • sare

 

Mod de preparare:

în oala de fiert supa se pun la călit în ulei încins ceapa curăţată si spălată si usturoiul curăţat de foi şi se lasă aproximativ 5 minute. Se adaugă cartoful curăţat şi tăiat cubuleţe, morcovii si dovle­celul la fel, busuiocul, oregano, foile de dafin şi se lasă încă 5 minute.

Se pun roşiile si supa se lasă să fiarbă 20 de minute si apoi se adaugă fasolea. Se mai lasă 20 de minute la fiert, se potriveşte de sare şi se aduce la masă cu pătrunjel.

Supa de fasole cu verdeata

Supa_de_fasole_cu_verdeata

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.