Retete de post: Supa de ciuperci cu verdeata

Printeaza

O reteta de post de supa de ciuperci din: untdelemn, ceapa, morcov, telina, ciuperci, sare, piper si verdeta.

Ingrediente: Supa de ciuperci cu verdeata

  • două linguri de untdelemn
  • 3 cepe
  • un morcov
  • o ţelină
  • un kg de ciuperci (ghebe, roşiori etc.)
  • sare
  • piper
  • verdeaţă

 

Mod de preparare:

Ceapa tocată se căleşte în două linguri de untdelemn, la care se adaugă ciupercile curăţate şi tăiate fâşii. După ce s-au înmuiat, se pun în oală doi litri de apă fierbinte, rădăcinoasele rase, sare, piper şi se fierbe supa circa 40 minute.

La sfârşit, se presară cu verdeaţă tocată şi se serveşe cu crutoane de pâine prăjită. Dacă supei i se pun şi două linguri cu orez şi nişte borş de putină, ea devine o ciorbă foarte gustoasă.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.