Retete de post: Supa-crema de dovlecei
PrinteazaO reteta delicioasa de supa-crema de dovlecei cu:dovlecei, cartofi, ceapa, margarina, smantana de soia, ulei de masline, sare.
- 1 kg dovlecei
- 300 g cartofi
- 1 ceapă
- 2 linguri cu margarina
- 100 ml smântână de soia
- 2 linguri cu ulei de măsline
- sare
Mod de preparare:
Taie ceapa şi cartofii în cubuleţe şi pune-i la fiert în apă cu sare şi ulei. Când sunt aproape fierţi, adaugă dovleceii tăiaţi cubuleţe. După ce au fiert toate legumele, scurge-le de zeamă şi trece-le printr-o sită sau pasează-le cu furculiţa.
Adaugă margarina şi subţiază cu zeama în care au fiert legumele până obţii consistenţa dorită.
Supa crema de dovlecei
Pofta buna!