Retete de post: sarmale

Printeaza

Retete de post: sarmale din: ciuperci, morcov, telina, ceapa, orez, bulion, cimbru, vegeta, sare.

Ingrediente:Retete de post: sarmale

  • 1 cutie de ciuperci
  • 1 morcov
  • 1 ţelină mică
  • 3 cepe
  • 1/2 cană orez
  • 2 linguri bulion
  • 1 linguriţă cimbru
  • 1 linguriţă vegeta
  • 1 linguriţă sare

 

Mod de preparare:

Se înăbuşă ceapa, cu morcovul ras şi cu ţelina, în puţin ulei. Când îşi lasă un pic de zeamă, se adaugă orezul bine spălat.

După ce scade zeama lăsată, se adaugă ciupercile date prin maşina de tocat şi celelalte ingrediente. Se lasă să se răcească.

Se fac sarmale cu foi de viţă sau varză.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.