Salata a la russe cu oua fierte din: oua, maioneza, gogosar, patrunjel, cartofi, morcovi, pastarnac, telina, sare, piper. Ingrediente: 3 ouă fierte 200 g maioneză 1 gogoşar murat pătrunjel verde câteva frunze de salată verde Pentru salată: 3 cartofi 2 morcovi 2 rădăcini de păstârnac 2 castraveciori muraţi 1 rădăcină de ţelină sare piper […]
Retete de post: salata a la russe
PrinteazaRetete de post: salata a la russe din: cartofi, morcovi, mazare, fasole, maioneza, mustar, patrunjel, sare.
- 1 kg cartofi
- 200 g morcovi
- 200 g mazăre
- 100 g fasole verde
- 300 g maioneză de pufuleţi
- 50 g muştar (facultativ)
- pătrunjel verde
- sare
Mod de preparare:
Morcovii şi cartofii se fierb, se curăţă de coajă şi se taie în cuburi mici.
Se adaugă mazărea fiartă, fasolea verde fiartă şi tăită mărunt, câteva fire de pătrunjel verde tocat mărunt, 200 g maioneză de pufuleţi, muştar.
Se amestecă şi se potriveşte de sare după gust. Se aşază compoziţia pe platou, se acoperă cu un strat uniform de maioneză.
Se decorează cu maioneză, tăieturi din legume şi măsline.
Pofta buna!
poate iti place si:
Salată a la russe cu parizer
Salată a la russe Ingrediente: 1,5 kg cartofi 800 g morcovi 1 ţelină mijlocie 1 păstârnac 3 rădăcini pătrunjel 200 g mazăre din conservă 100 g măsline fără sâmburi 100 g parizer vegetal 500 g castraveţi şi gogoşari muraţi 1 legătură pătrunjel 3 ouă (2 fierte şi unul crud) sare 250 g ulei Mod […]
Reteta zilei: Salata de spanac cu oua fierte si branza de capra prajita
Salata de spanac cu oua fierte si branza de capra prajita din: spanac, oua fierte, ceapa rosie, ciuperci, bacon, rosii, castravete, branza de capra, pesmet, ulei de masline, ulei, otet de vin rosu, mustar dijon, sare, piper. Ingrediente: 350 gr spanac 4 oua fierte tari, decojite 1/3 ceasca ceapa rosie feliata 8 ciuperci proaspete felii […]
Pofta buna!