Retete de post: Salata de portocale si fenicul
PrinteazaO reteta de post de salata de portocale si fenicul din: portocale, bulbi de fenicul, ceapa rosie, masline verzi, ulei de masline, sare si piper.
- doua portocale mari
- doi bulbi de fenicul
- o ceapa rosie
- 50 grame masline verzi
- 6 linguri ulei de masline
- sare, piper dupa gust
Mod de preparare:
Curatati portocalele de coaja apoi taiati-le in bucati mai mari (fiecare felie in doua). Bulbii de fenicul taiati-i marunt, julien, in fasii subtiri.
Taiati apoi ceapa rosie in rondele si spalati-le bine cu apa rece, apoi scurgeti – pentru a mai scapa din mirosul intepator.
Intr-un bol mare amestecati apoi bucatile de portocala cu fasiile subtiri de fenicul si cu rondelele de ceapa si cu maslinele, apoi turnati uleiul de masline si asezonati dupa gust cu sare si cu piper. Reteta preluata de aici.
Salata de portocale si fenicul
Pofta buna!