Retete de post: Rulada de ciuperci

Printeaza

Rulada de ciuperci din: ciuperci, margarina, pesmet, ceapa, marar, patrunjel, masline, sare, piper si ulei de masline.

Ingrediente:Rulada_de_ciuperci

  • un kg ciuperci
  • 200 g margarina
  • 200 g pesmet
  • 2 legatura ceapa
  • o legatura marar
  • o legatura patrunjel
  • 200 g masline fara samburi
  • sare
  • piper
  • 3-4 linguri ulei de masline

 

Mod de preparare:

Se curata ciupercile de pielite si se trec prin cateva jeturi de apa. După ce s-au scurs, se taie mărunt, împreună cu ceapa, şi se pun să se călească în uleiul de măsline, încins în prealabil. După ce s-au călit, se amestecă cu verdeaţa tocată mărunt, cu pesmetul şi cu margarina şi se condimentează cu sare şi piper, după gust.

Compoziţia se toarnă în tava tapetată cu hârtie pentru copt, se adaugă măslinele şi se bagă în cuptorul încălzit în prealabil. Se lasă în cuptor aproximativ o oră şi, după ce s-a copt, se dă la rece. Rulada de ciuperci se serveşte la aperitiv, ornată cu salată verde şi fâşii de ardei roşu.

Rulada de ciuperci

Rulada_de_ciuperci

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.