Retete de post: Risotto cu anghinare

Printeaza

Reteta de post: Risotto cu anghinare din: orez, anghinare, ceapa, rosii, unt, supa de pui, busuioc, sare si piper.

Ingrediente:Risotto_cu_anghinare

  • 300g orez
  • 100g anghinare coapta din borcan
  • 1 ceapa
  • 2 rosii
  • 75g unt
  • 700ml supa de pui
  • busuioc proaspat
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Spalam ceapa si rosiile si le tocam marunt. Incingem jumatate din unt intr-o tigaie, punem legumele si le prajim 2 minute. Punem supa la incalzit.

Adaugam restul de unt intr-o cratita. Calim orezul timp de cateva secunde, punem sare si piper si turnam un polonic de supa fierbinte.

Amestecam cu o lingura de lemn pana cand lichidul s-a absorbit. Turnam supa din nou si amestecam. Repetam procedeul pana cand s-a terminat toata supa.

Cand orezul este gata, adaugam legumele calite, anghinarea coapta si busuiocul. Amestecam si servim.

Risotto cu anghinare

Risotto_cu_anghinare

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.