Retete de post: Riami la cuptor

Printeaza

Riami la cuptor din: cartofi, dovlecei, vinete, fasole, ceapa, ardei, patrunjel, usturoi, sare, piper, ulei de masline.

Ingrediente:Riami la cuptor

  • 1 kg cartofi
  • 1 kg dovlecei
  • 1/2 kg vinete
  • 1/2 kg fasole verde
  • 4 cepe
  • 4 ardei grasi verzi
  • 1 legatura de patrunjel
  • 2 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • ulei de masline

 

Mod de preparare:

Spalati foarte bine legumele,curatati cartofii,ceapa,fasolea verde si usturoiul. Intr-un lighean mare taiati cartofii cuburi,vinetele si dovleceii in felii groase.ardeiul gras,ceapa si usturoiul rondele,felii rotunde.

In continuare puneti fasolea verde,patrunjelul tocat si rosiile taiate date prin razuitoare.

Toate acestea puneti-le intr-un vas de preferinta pirex si adaugati uleiul sarea,piperul si o ceasca de apa.

Coaceti mincarea la 180C 1 1/2 ora pina se inmoaie legumele si s-a evaporat toata apa,sosul trebuie sa ramina putin uscata.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.