Retete de post: Pasta de dovlecei

Printeaza

O reteta de post simpla de pasta de dovlecei din: ceapa, dovlecei, untdelemn, sare, piper si facultativ doua oua.

Ingrediente:Pasta de dovlecei

  • două cepe
  • doi dovlecei
  • 3 linguri de untdelemn
  • sare
  • piper
  • facultativ: două ouă

 

Mod de preparare:

Ceapa se toacă mărunt şi se căleşte în trei linguri untdelemn. Se adaugă dovleceii curăţaţi şi daţi pe râzătoare. Se condimentează cu sare şi piper şi se fiebe la foc mic aproximativ o oră, până când totul devine o pastă omogenă.

Dacă se adaugă şi două ouă bătute, atunci vom avea un fel de creier măcelăresc vegetal.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.