Retete de post: Pachetele de primavara

Printeaza

Pachetele de primavara din: foi de placinta, varza, ceapa verde, ciuperci, ardei grasi, sos de soia, usturoi, sare, piper, ulei, ghimbir.

Ingrediente:Retete de post: Pachetele de primavara

  • 4 foi plăcintă
  • 1 varză albă mică
  • 1 legătură ceapă verde
  • 300 g duperci
  • 2 ardei graşi roşii
  • 2 linguri sos soia
  • 5 căţei usturoi
  • sare
  • piper
  • 2 linguri ulei
  • 1/2 linguriţă ghimbir
  • ulei, pentru prăjit

 

Mod de preparare:

Speli şi cureţi legumele. Tai varza solzişori, ceapa şi ardeii julien, ciupercile felii, iar usturoiul îl mărunţeşti. Incingi uleiul şi căleşti rapid legumele, adaugi sosul de soia, ghimbirul, potriveşti de sare şi piper şi amesteci. Dai deoparte.

Aşezi câte o foaie de plăcintă pe o suprafaţă plană, o tai în patru, şi pe fiecare pătrăţel pui din legumele călite. Apoi le împătureşti ca pe sarmale. Procedezi astfel până când termini toate ingredientele.

Prăjeşti pacheţelele de primăvară în baie de ulei. Le scoţi pe şerveţele absorbante şi le serveşti cu un sos iute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.