Retete de post: Naut marinat in ardei rosu, lamaie si patrunjel

Printeaza

O reteta simpla de post de naut marinat in ardei rosu, lamaie si patrunjel din: naut, patrunjel, cartof, usturoi, ulei de masline, zeama de lamaie si ardei iute.

Ingrediente:Naut marinat in ardei rosu, lamaie si patrunjel

  • 350 grame naut inmuiat peste noapte
  • o mana de patrunjel proaspat
  • un cartof
  • doi catei de usturoi
  • ulei de masline
  • zeama de lamaie
  • doi ardei iuti rosii

 

Mod de preparare:

Puneti nautul la fiert in apa, alaturi de cartof, usturoi si tulpinile de la patrunjel si aduceti la fierbere, apoi dati focul mic, puneti capacul si lasati cam o ora si jumatate.

Intre timp, realizati dressingul din ulei de masline, frunze de patrunjel tocate si zeama de lamaie si curatati ardeii iuti de seminte.

Dupa ce s-a inmuiat nautul, scurgeti-l bine si aruncati cartoful, usturoiul si tulpinile de patrunjel.

Amestecati bine nautul cu acest dressing si serviti-l cald, fie pur si simplu, fie alaturi de un peste la gratar. Reteta preluata de aici.

Retete de post: Naut marinat in ardei rosu, lamaie si patrunjel

Naut marinat in ardei rosu, lamaie si patrunjel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.