Reţete de post: Musaca de piure de cartofi cu ciuperci

Printeaza

Musaca de piure de cartofi cu ciuperci

Ingrediente:Musaca de piure de cartofi cu ciuperci

  • 1 kg ciuperci
  • 1 kg cartofi
  • 2 cepe
  • 4 linguri ulei
  • 1 lingură de bulion
  • sare
  • piper
  • pătrunjel
  • pesmet

 

Mod de preparare:

Toci ciupercile şi cepele, apoi le căleşti împreună în ulei, adaugi sare şi piper după gust şi verdeaţa tocată. Speli cartofii, îi fierbi cu tot cu coajă, apoi îi cureţi, îi zdrobeşti şi faci un piure gros, uşor sărat.

Ungi apoi un vas cu ulei, presari cu pesmet şi aşezi în straturi cartofii şi ciupercile, iar deasupra torni bulionul amestecat cu un pahar cu apă. Dai musacaua la cuptor, la foc potrivit, timp de 30-40 de minute.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.