Retete de post: Linte de post

Printeaza

Linte de post

Ingrediente:Linte de post

  • 400 g linte
  • 1 ceapă
  • 500 ml supă de legume
  • 1 morcov
  • 2 linguri oţet
  • 1 lingură untdelemn
  • 1 ceapă
  • 3-4 căţei usturoi
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se pune lintea la inmuiat în apă rece.Se pune lintea la fiert în 2 litri apă rece, cu supă de legume, ceapă tocată, morcov şi putina sare.Se rumeneşte ceapa în ulei, se stinge cu apă şi oţet, se pune sare piper şi usturoi.

După aproximativ o oră se ia lintea de pe foc şi se serveste.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. In general si eu pregateam ilntele de post

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.