Reţete de post: Ghebe cu maioneză de pufuleti

Printeaza

Ghebe cu maioneză de pufuleti din: ghebe, ulei, condimente, usturoi, maioneza de post, mustar, sare.

Ingrediente:

  • 500 g ghebe
  • ulei
  • condiment tip Vegeta
  • usturoi
  • maioneză de post din pufuleţi
  • muştar
  • sare

 

Mod de preparare:

Desărezi ghebele sau le decongelezi, le fierbi bine şi le laşi să se răcească, apoi le treci prin maşina de tocat.

Separat, prepari maioneza. înmoi şi storci bine o pungă de pufuleţi, apoi îi amesteci cu o lingură sau două de muştar şi tomi treptat ulei, exact ca la maioneză.

Când este gata, o adaugi peste ghebe o dată cu usturoiul pisat, sarea şi condimentul după gust.

Amesteci bine, apoi faci tartine orna­te cu gogoşari muraţi şi felii de măsline.

 

Poftă bună!


Poate te intereseaza si:

Tocanita de ciupercute

Tocanita de ghebe cu patrunjel

Tocanita de ghebe cu patrunjel din: ghebe, ceapa, ulei, faina, rosii, cartofi, patrunjel, sare. Ingrediente: 500 g ghebe sau hribi de pădure 3 cepe 4 linguri cu ulei 1 lingură cu făină 2-3 roşii 2-3 cartofi pătrunjel tocat sare

Chiftele de ghebe la cuptor

Chiftele de ghebe la cuptor

Chiftele de ghebe la cuptor din: ghebe, ardei, ceapa, morcov, orez, pesmet, faina, usturoi, patrunjel, piper, sare, pesmet.

Placinta cu ghebe

Placinta cu ghebe

Placinta cu ghebe din: faina, drojdie, zahar, ulei, sare, ghebe, ceapa, morcov, sare, piper, usturoi, susan.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.