Retete de post: Dovlecei, ardei si rosii la cuptor

Printeaza

O reteta de post de dovlecei, ardei si rosii la cuptor din: dovlecei, rosii, ardei gras, ceapa, sare, piper, busuioc si uleid e masline.

Ingrediente: Dovlecei, ardei si rosii la cuptor

  • trei dovlecei medii
  • doua rosii medii
  • un ardei gras verde, taiat fasii
  • 1/2 ceapa alba tocata marunt
  • 1/2 lingurita sare
  • un sfert de lingurita de piper negru proaspat macinat
  • 1/2 lingurita de busuioc uscat
  • un sfert de lingura de ulei de masline

 

Mod de preparare:

Eliminati capetele dovleceilor apoi taiati-i in felii de un cm latime. Scoateti semintele de la rosii si taiati-le si pe acestea in felii apoi.

Asezati apoi feliile de dovlecei si de rosii unele peste altele, pe jumatate, intr-o tava unsa cu ulei de masline. Deasupra puneti fasiile de ardei gras verde, ceapa, presarati piperul si busuiocul uscat.

La final turnati uleiul de masline, deasupra tuturor ingredientelor. Bagati apoi tava la cuptor, la 180 de grade timp de 20 de minute sau pana cand dovleceii s-au inmuiat. Serviti la final cu paine proaspata, calda, cu coaja crocanta. Reteta preluata de aici.

Dovlecei, ardei si rosii la cuptor

 Dovlecei, ardei si rosii la cuptor

Poftă bună!

Incoming search terms:

  • dovlecei la cuptor de post
  • dovlecei de post la cuptor
  • dovlecel la cuptor
  • dovlecel la cuptor de post

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.