Retete de post: Ciuperci la tava

Printeaza

O reteta de post de ciuperci la tava din: ciuperci, untdelemn, sare, zeama de lamaie si mujdei de usturoi.

Ingrediente:Ciuperci la tava

  • 500 g ciuperci (de câmp sau de cultură)
  • câteva linguri de untdelemn
  • sare
  • zeamă de lămâie
  • mujdei de usturoi

 

Mod de preparare:

Se aleg ciuperci mijlocii, se rup codiţele şi se spală în apă cu puţină zeamă de lămâie. Se usucă, se aşază într-o tavă unele lângă altele, se pune în fiecare un praf de sare şi câteva picături de unt­delemn. Se dau la cuptor. Se ţin până se înmoaie. Se servesc calde, cu mujdei de usturoi.

 

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.