Retete de post: Ciuperci cu praz

Printeaza

Ciuperci cu praz din: ciuperci, praz, rosii, suc de rosii, patrunjel, marar.

Ingrediente:Ciuperci cu praz

  • 800g ciuperci
  • 800g praz subtire
  • 300g rosii
  • 300ml suc de rosii
  • 1 legatura de patrunjel
  • 1 legatura de marar

 

Mod de preparare:

Ulei, sare, piper. Se curata ciupercile, se spala bine, se taie felii si se inabusa in ulei. Prazul se taie in bucati de 2 cm lungime si se caleste in ulei.

Se pune apoi prazul peste ciuperci, se condimenteaza si se adauga sucul de rosii si rosiile decojite si taiate in sase. Se lasa sa fiarba 30 min.

Cand este aproape gata se adauga verdeata tocata fin.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.