Retete de post: Ciorbă de fasole cu legume

Printeaza

Ciorbă de fasole cu legume din: fasole, morcovi, ceapa, ardei, dovlecel, telina, bulion, verdeata, sare, piper si ulei.

Ingrediente:Ciorba_de_fasole_cu_legume

  • 300 g fasole alba uscata
  • 2 morcovi
  • 2 cepe
  • 2 ardei
  • 1 dovlecel
  • 1 telina mica
  • 500 ml bulion
  • verdeata
  • sare
  • piper
  • 2 linguri ulei

 

Mod de preparare:

Alegi fasolea, o speli şi o laşi la înmuiat 4 ore, sau de pe o zi pe alta. Legumele spălate le cureţi şi le tai mărunt, le căleşti în ulei cât să se înmoaie, apoi adaugi apă.

Separat, fierbi fasolea, schimbând apa de 3-4 ori. După ce a fiert, iei vasul de pe foc, scurgi fasolea de apă şi o pui în oală împreună cu legumele.

Potriveşti gustul de sare şi piper şi adaugi bulionul. Laşi ciorba să dea în câ­teva clocote, iei oala de pe foc şi presari verdeaţa tocată mărunt.

Ciorbă de fasole cu legume

Ciorba_de_fasole_cu_legume

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Mie-mi place mult ciorba de fasole

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.