Retete de post: Ciorbă de fasole cu cimbru
PrinteazaCiorbă de fasole cu cimbru din: boabe de fasole, ceapa, morcovi, telina, cimbru, pulpa de rosii si sare.
- 300 g boabe de fasole
- 1 ceapa
- 2 morcovi
- 2 frunze de telina
- 1 ramurica de cimbru
- 200 ml pulpa de rosii
- sare
Mod de preparare:
fasolea la înmuiat cu o seară înainte.
A doua zi fierbi fasolea în 2 ape, apoi o scurgi şi o pui în cea de-a treia apă, împreună cu ceapa tocată, morcovul tăiat, frunzele de ţelină, rănurica de cimbru şi sare după gust.
Când fasolea este bine fiartă, adaugi roşiile şi, după câteva clocote, o iei de pe foc.
Ciorba poate fi servită caldă sau rece.
Ciorbă de fasole cu cimbru
Pofta buna!