Retete de post: Ciorbă de fasole cu cimbru

Printeaza

Ciorbă de fasole cu cimbru din: boabe de fasole, ceapa, morcovi, telina, cimbru, pulpa de rosii si sare.

Ingrediente:Ciorba_de_fasole_cu_cimbru

  •  300 g boabe de fasole
  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • 2 frunze de telina
  • 1 ramurica de cimbru
  • 200 ml pulpa de rosii
  • sare

 

Mod de preparare:

fasolea la înmuiat cu o seară înainte.

A doua zi fierbi fasolea în 2 ape, apoi o scurgi şi o pui în cea de-a treia apă, împreună cu ceapa tocată, morcovul tăiat, frunzele de ţelină, rănurica de cimbru şi sare după gust.

Când fasolea este bine fiartă, adaugi roşiile şi, după câteva clocote, o iei de pe foc.

Ciorba poate fi ser­vită caldă sau rece.

Ciorbă de fasole cu cimbru

Ciorba_de_fasole_cu_cimbru

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.