Retete de post: Ciorba de ciuperci

Printeaza

Ciorba de ciuperci din: ciuperci, cartofi, morcovi, ardei capia, ceapa, ulei de masline, sare, piper si patrunjel.

Ingrediente:Ciorba_de_ciuperci

  • 400 g ciuperci
  • 4 cartofi
  • 2 morcovi
  • 2 ardei capia
  • 1-2 cepe
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper
  • patrunjel

 

Mod de preparare:

Se curăţă ciupercile, se spală, apoi se feliază. Se pun să fiarbă, în apă cu sare, 30 de minute. Se scot cu spumiera în sită şi se lasă să se scurgă. Ciupercile fierte se pun în oala pentru ciorbă şi se călesc 2-3 minute în puţin ulei de măsline, apoi se adaugă ceapa tocată şi apa.

Cartofii, morcovii şi ardeii se curăţă şi se adaugă în ciorbă. Se lasă să fiarbă la foc mic.După ce au fiert legumele, se pune sare şi piper şi se mai dă într-un clocot. Se serveşte cu pătrunjel şi ardei capia.

Ciorba de ciuperci

Ciorba_de_ciuperci

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.