Chiftele vegetariene de naut din: naut, usturoi, ceapa, praf de copt, chimen, chili, coriandru, sare, piper, ulei. Ingrediente: 250 g năut 3 căţei de usturoi 1 legătură pătrunjel 1 ceapă 1/2 linguriţă praf de copt 1 linguriţă chimen 1/2 linguriţă chili 1/2 linguriţă coriandru sare piper ulei Mod de preparare: Spală năutul şi lasă-l la […]
Chiftele aromate de naut din: naut, ceapa, usturoi, patrunjel, faina, boia, ulei, sare, piper. Ingrediente: 400 g năut o ceapă 2 căţei usturoi o legătură pătrunjel 3 linguri faină o linguriţă boia ulei, pentru prăjit sare piper Mod de preparare: Cu o seară înainte de preparare se pune năutul la înmuiat în apă rece. […]
Chiftele de naut cu soia din: naut, ceapa, usturoi, faina, zahar, sos de soia. Ingrediente: 300 g năut 1 ceapă 3 căţei de usturoi 1 legătură coriandru 40 g făină 200 g zahăr brun 100 ml sos de soia Mod de preparare: Se lasă la înmuiat peste noapte 300 g năut. Se fierbe 15 minute, […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.
Foarte bune chiftelele de naut