Dai prin maşina de tocat biscuiţii şi nucile şi le amesteci într-un castron. Separat, prepari într-un ibric, pe foc mic, un sirop din apă, cacao şi zahăr.
Torni apoi acest sirop fierbinte peste amestecul de biscuiţi cu nucă, adaugi esenţa de rom şi coaja de lămâie şi omogenizezi compoziţia.
Cu mâna udă formezi bulgăraşi în mijlocul cărora pui câte o vişină din vişinată. Ii dai apoi prin zahăr sau nucă de cocos şi îi pui la rece pentru 1-2 ore.
Salam de biscuiti cu nuca si rahat din: biscuiti, apa, margarina, cacao, nuci, rahat, zahar, esenta de rom. Ingrediente: 1/2 kg biscuiţi o cană de apă 1 pachet de margarină 2 linguri cacao nuci tăiate mărunt rahat 2 căni de zahăr esenţă de rom Mod de preparare: Apa se fierbe cu zahărul până se obţine un […]
Salam de biscuiti cu rom din: biscuiti, apa, margarina, cacao, nuci, rahat, zahar, esenta de rom. Ingrediente: 1/2 kg biscuiţi o cană de apă 1 pachet de margarină 2 linguri cacao nuci tăiate mărunt rahat 2 căni de zahăr esenţă de rom Mod de preparare: Apa se fierbe cu zahărul până se obţine un sirop. […]
Salam de biscuiti si ciocolata neagra din: biscuiti, margarina, nuca, ciocolata, zahar, cacao, esenta de rom, sare, rahat sau fructe confiate. Ingrediente: 200 g biscuiţi 150 g margarina pentru prăjituri 1 cană miez de nucă sfărâmat 100 g ciocolată neagră 2 linguri zahăr 1 lingură cacao 1 lingură esenţă de rom 1 praf de sare […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.