Pasca la minut din: branza de vaci, oua, zahar pudra, smantana, margarina, praf de copt, lamaie, faina, stafide. Ingrediente: 500 g branza de vaci 4 oua 150 g zahar pudra…
Pasca la minut din: branza de vaci, oua, zahar pudra, smantana, margarina, praf de copt, lamaie, faina, stafide. Ingrediente: 500 g branza de vaci 4 oua 150 g zahar pudra…
Pasca altfel din: faina, unt, drojdie, ou, lapte, zahar, sare, branza grasa de vaci, smantana, gris, zahar, stafide, ou, coaja de lamaie, sare, ciocolata neagra, ciocolata alba, frisca si coaja…
Pasca cu branza de vaci si migdale din: unt, zahar, branza de vaci, coaja de lamaie, suc de lamaie, faina, praf de copt, migdale, stafide si lapte. Ingrediente: 150 g…
Pasca umpluta cu carne din: lapte, drojdie, zahar, faina, oua, unt, sare, kaizer afumat si frunze de fetica. Ingrediente: 300 ml lapte 20 g drojdie 1 lingurita zahar 600 g…
Pasca cu smantana si blat de biscuiti din: biscuiti cu unt, unt, smantana, oua, zahar, faina, sare si vanilie. Ingrediente: blat: 500 gr biscuiti cu unt 50 gr unt topit…
Pofta buna!
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.