Retete de Craciun si Revelion: Ce poti sa pregatesti pentru masa de sarbatori

Printeaza

Retete de Craciun si Revelion: Ce poti sa pregatesti pentru masa de sarbatori: Retetele de Crăciun și Revelion sunt o parte esențială a tradiției gastronomice a sărbătorilor de iarnă.

Acestea oferă oportunitatea de a crea preparate delicioase și memorabile pentru a fi savurate alături de familie și prieteni în timpul acestei perioade speciale a anului.

Dincolo de gust, aceste rețete reflectă adesea bogăția culturii și tradițiilor locale, îmbinând ingrediente tradiționale și tehnici culinare cu inovații și creativitate.

 

Rulouri_de_porc_cu_sunca_morcov_si_kaizer

Rulouri de porc cu sunca, morcov si kaizer

Rulouri de porc cu sunca, morcov si kaizer din: muschi de porc, sunca, kaizer, morcovi, ulei, sare, piper. Ingrediente: 10 bucăţi muşchi de porc 10 bucăţi şuncă presată 10 bucăţi kaizer 5 morcovi potriviţi fierţi puţin ulei sare piper   Mod de preparare: Baţi bucăţile de muşchi cu ciocanul de şniţele până obţii nişte foi […]

 

Coronita de purcel cu legume la cuptor

Coronita de purcel cu legume la cuptor

Coronita de purcel cu legume la cuptor din: sira de porc afumata, telina, ceapa, morcov, dafin, cartofi, broccoli, morcovi, ceapa verde, ardei gras, sare, piper. Ingrediente: o bucată de şiră de porc afumată o ţelină o ceapă un morcov două frunze de dafin Pentru fiert: 6-7 cartofi 6-8 bucheţele de broccoli 2-3 morcovi o legătură […]

Carnati_de_mistret

Carnati de mistret

Carnati de mistret din: muschi de mistret, slanina de porc, scaricica de porc, oase de porc, usturoi, condimente pentru carnati, zeama de varza. Ingrediente: 2 kg muşchi de mistreţ 500 g slănină de porc domestic crudă 500 g „scăricică” grasă de porc domestic 3-4 oase garf pentru ciorbă 5 căpăţâni de usturoi condimente pentru cârnaţi (după […]

Toba olteneasca

Toba olteneasca

Toba olteneasca din: carne de porc, slanina, cap de porc, sorici, limba, ficat, ureche, cimbru, piper, sare, oua, ardei. Ingrediente: 1 kg carne de porc 200 g slănină 1/4 cap de porc 3 fâşii de şorici 1/2 bucată limbă 200 g ficat 1 ureche cimbru piper sare 4 ouă fierte tari 2 ardei graşi roşii […]

Lebar_de_porc

Lebar de porc

Lebar de porc din: ficat de porc, carne de porc, ceapa, intestine de porc, grasime, piper, foi de dafin. Ingrediente: 1 kg ficat de porc 500 g carne de porc 4 cepe mari intestine de porc grăsime piper foi de dafin   Mod de preparare: Pui la fiert carnea în apă cu sare şi foi […]

 

Retete de Craciun si Revelion: Ce poti sa pregatesti pentru masa de sarbatori:

 

 

Mai multe retete pentru Craciun puteti gasi aici.

 

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.