Retete de Craciun: Rulouri din fleica de porc

Printeaza

O reteta de rulouri din fleica de porc din: fleica de porc, mustar, ierburi, condimente si sare.

Ingrediente:Retete_de_Craciun_Rulouri_din_fleica_de_porc

  • 800 g fleica de porc
  • 50 g mustar picant
  • 1 mana de ierburi proaspete tocate (salvie, frunze de patrunjel, rozmarin)
  • 2 linguri condimente pentru gratar
  • sare

 

Mod de preparare:

Speli bucata de fleică şi o usuci cu prosoape absorbante. O condimentezi cu sare, după gust, şi o ungi bine cu muştar.

O presari cu ierburile tocate şi condimentele de grătar. Rulezi strâns bucata de carne şi o fixezi cu scobitori.

Tai ruloul în patru felii şi le prinzi, străpungându-le, cu beţe de frigărui din lemn sau din metal.

Le aşezi pe grătarul încins pentru 30 de minute, întorcându-le de mai multe ori în timpul frigerii.

Le poţi servi cu salată, legume la grătar sau cu sos de muştar.

Rulouri din fleica de porc

Retete_de_Craciun_Rulouri_din_fleica_de_porc

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.