Retete de Craciun: Cotlete de porc la cuptor

Printeaza

O reteta de cotlete de porc la cuptor din: ulei de masline, usturoi, cimbru, otet balsamic, cotlete de porc si rosii.

Ingrediente:Retete_de_Craciun_Cotlete_de_porc_la_cuptor

  • 30 ml ulei de masline
  • 2 capatani de usturoi
  • 10 g cimbru proaspat (5 g uscat)
  • 80 ml otet balsamic
  • 4-6 cotlete de porc, taiate
  • 8 rosii injumatatite

 

Mod de preparare:

Amestecati uleiul de masline, usturoiul, cimbrul si jumatate din otetul balsamic.

Turnati peste cotlete si lasati sa marineze timp de 10-15 minute. Transferati totul intr-o oala si adaugati jumatatile de rosii.

Turnati otetul balsamic ramas si coaceti intr-un cuptor incalzit deja timp de 30 de minute sau pana cand cotletele s-au rumenit.

Serviti cotletele cu cartofi copti sau legume.

Cotlete de porc la cuptor

Retete_de_Craciun_Cotlete_de_porc_la_cuptor

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.