O reteta delicioasa de friptura de porc marinata, smantana, faina, sare, vin alb, otet, ceapa, morcov, patrunjel, usturoi, foi de dafin, telina si boabe de piper. Ingrediente: 1,500 kg pulpă de porc smântână făină sare Ingrediente marinată : 1/4 l vin alb 1/4 l oţet 2 cepe 1 morcov pătrunjel 1 căţel de usturoi 2-3 […]
Ceafa de porc cu legume
Ceafa de porc cu legume din: ceafa de porc, mustar, zahar, bere, cimbru, cartofi, morcovi, praz. Ingrediente: 1,5 kg ceafă de porc 1 lingură cu muştar 2 linguri cu zahăr brun 600 ml bere blondă 3 crenguţe de cimbru 500 g cartofi noi 3 morcovi medii, curăţaţi si tăiati în bucăţi mari 3 fire de praz, […]
Carne de porc cu varza dulce sau acra
Carne de porc cu varza dulce sau acra din: carne de porc, rosii, sare, piper, ardei, untura sau untdelemn, bors, ceapa. Ingrediente: 1 kg carne de porc o varză 500 g roşii sare piper un ardei gras 2 linguri untură sau untdelemn o ceaşcă borş 2 cepe Mod de preparare: Carnea, după ce a fost […]
Carne de porc cu ceapa si cartofi
Carne de porc cu ceapa si cartofi din: carne de porc, ceapa, cartofi, ardei, rosii, patrunjel, sare, untdelemn. Ingrediente: 500 g carne de porc 2 cepe 6 cartofi 2 ardei graşi 3 roşii pătrunjel verde sare untdelemn Mod de preparare: Se spală şi se taie carnea bucăţi. Se taie ceapa felii subţiri şi se […]
Ciorba de creier de porc
Ciorba de creier de porc din: creier de porc, faina, unt, smantana, patrunjel, lamaie, sare, piper, crutoane. Ingrediente: 2 creieri de porc 2 linguri făină 2 linguri unt 1 litru supă de oase 1 gălbenuş de ou 100 ml smântână frunze de pătrunjel verde sare piper 1 lămâie 4 felii franzelă prăjită sau crutoane […]