Retete de Ciorbe (2016)

Printeaza

Retete de Ciorbe:

Ciorba de linte cu perisoare

Ciorba de linte cu perisoare

Ciorba de linte cu perisoare din: linte, ceapa, morcovi, cartofi, ardei, patrunjel, leustean, bors, sare, piper, bulion, carne tocata de porc, gris. Ingrediente: Pentru ciorbă: 1 cană linte 2 cepe 2 fire de ceapă verde 2 morcovi 2 cartofi 1 ardei gras verde frunze de pătrunjel şi leuştean 500 ml borş sare piper 200 ml […]

Bors de vita cu verdeata

Bors de vita cu verdeata

Bors de vita cu verdeata din: carne de vita, patrunjel, morcov, ceapa, telina, rosii taitei, leustean, bors, sare, piper. Ingrediente: 500 g carne de vită o rădăcină pătrunjel un morcov o ceapă o felie dintr-o rădăcină de ţelină 2-3 roşii bine coapte 2-3 ghemuleţe de tăieţei 500 ml borş leuştean sare piper   Mod de […]

Ciorba de pui cu tarhon

Ciorba de pui cu tarhon

Ciorba de pui cu tarhon din: carne de pui, morcov, pastarnac, ceapa verde, stevie, tarhon, ou, faina, bors, iaurt. Ingrediente: 550 g carne de pui 1 morcov 1 păstârnac 1 legătură ceapă verde 5-6 frunze de ştevie 1 legătură tarhon 1 ou 1 lingură făină 500 ml borş sau zeama de la 1 lămâie iaurt […]

Bors cu legume

Bors cu legume

Bors cu legume din: cartofi, ardei, morcovi, pastarnac, patrunjel, sfecle rosii, telina, patrunjel, suc de rosii, bors, sare, piper. Ingrediente: 6 cartofi 4 ardei graşi 2 morcovi 2 rădăcini de păstârnac 2 rădăcini de pătrunjel 2 sfecle roşii mai mici 1 ţelină 1 legătură pătrunjel 1 ceapă suc de roşii 250 ml borş acru de […]

 

Ciorba de miel cu fasole si praz

Ciorba de miel cu fasole si praz

Ciorba de miel cu fasole si praz din: fasole rosie, ulei, usturoi, carne de miel, ceapa, praz, patrunjel, cimbru, oregano, piper, sare, apa, menta, bors. Ingrediente: 250 g fasole roşie 3 linguri ulei 3 căţei usturoi tocaţi 700 g carne de miel 1 ceapă 4 fire praz 1/2 cană pătrunjel tocat 1 linguriţă cimbru 1 […]

Ciorba de fasole verde cu bors

Ciorba de fasole verde cu bors

Ciorba de fasole verde cu bors din: apa, bors, morcov, ardei, ceapa, rosii, pastarnac, telina, fasole verde, sare. Ingrediente: 2l apă 500 ml borş 1 morcov 1 ardei 1 ceapă 2 roşii 1 păstâmac 1/2 rădăcină ţelină 500 g fasole verde sare   Mod de preparare: Toci legumele şi pui morcovul, ceapa, păstârnacul şi ţelina […]

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.