Ciorba de linte cu perisoare din: linte, ceapa, morcovi, cartofi, ardei, patrunjel, leustean, bors, sare, piper, bulion, carne tocata de porc, gris. Ingrediente: Pentru ciorbă: 1 cană linte 2 cepe 2 fire de ceapă verde 2 morcovi 2 cartofi 1 ardei gras verde frunze de pătrunjel şi leuştean 500 ml borş sare piper 200 ml […]
Retete de Ciorbe (2016)
PrinteazaRetete de Ciorbe:
Bors de vita cu verdeata
Bors de vita cu verdeata din: carne de vita, patrunjel, morcov, ceapa, telina, rosii taitei, leustean, bors, sare, piper. Ingrediente: 500 g carne de vită o rădăcină pătrunjel un morcov o ceapă o felie dintr-o rădăcină de ţelină 2-3 roşii bine coapte 2-3 ghemuleţe de tăieţei 500 ml borş leuştean sare piper Mod de […]
Ciorba de pui cu tarhon
Ciorba de pui cu tarhon din: carne de pui, morcov, pastarnac, ceapa verde, stevie, tarhon, ou, faina, bors, iaurt. Ingrediente: 550 g carne de pui 1 morcov 1 păstârnac 1 legătură ceapă verde 5-6 frunze de ştevie 1 legătură tarhon 1 ou 1 lingură făină 500 ml borş sau zeama de la 1 lămâie iaurt […]
Bors cu legume
Bors cu legume din: cartofi, ardei, morcovi, pastarnac, patrunjel, sfecle rosii, telina, patrunjel, suc de rosii, bors, sare, piper. Ingrediente: 6 cartofi 4 ardei graşi 2 morcovi 2 rădăcini de păstârnac 2 rădăcini de pătrunjel 2 sfecle roşii mai mici 1 ţelină 1 legătură pătrunjel 1 ceapă suc de roşii 250 ml borş acru de […]
Ciorba de miel cu fasole si praz
Ciorba de miel cu fasole si praz din: fasole rosie, ulei, usturoi, carne de miel, ceapa, praz, patrunjel, cimbru, oregano, piper, sare, apa, menta, bors. Ingrediente: 250 g fasole roşie 3 linguri ulei 3 căţei usturoi tocaţi 700 g carne de miel 1 ceapă 4 fire praz 1/2 cană pătrunjel tocat 1 linguriţă cimbru 1 […]
Ciorba de fasole verde cu bors
Ciorba de fasole verde cu bors din: apa, bors, morcov, ardei, ceapa, rosii, pastarnac, telina, fasole verde, sare. Ingrediente: 2l apă 500 ml borş 1 morcov 1 ardei 1 ceapă 2 roşii 1 păstâmac 1/2 rădăcină ţelină 500 g fasole verde sare Mod de preparare: Toci legumele şi pui morcovul, ceapa, păstârnacul şi ţelina […]
Pofta buna!