Retete culinare: Pui thailandez
PrinteazaO reteta de pui thailandez din: file de pui, usturoi, pastarnac, morcov, broccoli, ulei, sare, piper alb, apa, concentrat de pui si taitei.
- 125g de file de pui
- 1 catel de usturoi
- 1 pastarnac
- 1 morcov
- 100g de broccoli
- 1 lingura de ulei
- Sare si piper alb
- 200ml de apa
- 1 lingura de concentrat thailandez de pui
- 100g de taitei
Mod de preparare:
Taie puiul in bucati. Curata si taie marunt usturoiul. Curata pastarnacul si morcovul si taie-i fasii. Imparte broccoli in buchetele. Prajeste puiul cu ulei intr-o tigaie mica. Asezoneaza cu sare si piper.
Adauga usturoiul, pastarnacul, morcovul si broccoli. Toarna apa si concentratul de pui. Adauga taitei si lasa pe foc timp de aproximativ 4 minute.
Pui thailandez
Pofta buna!