Retete culinare: Pui thailandez

Printeaza

O reteta de pui thailandez din: file de pui, usturoi, pastarnac, morcov, broccoli, ulei, sare, piper alb, apa, concentrat de pui si taitei.

Ingrediente:

  • 125g de file de pui
  • 1 catel de usturoi
  • 1 pastarnac
  • 1 morcov
  • 100g de broccoli
  • 1 lingura de ulei
  • Sare si piper alb
  • 200ml de apa
  • 1 lingura de concentrat thailandez de pui
  • 100g de taitei

 

Mod de preparare:

Taie puiul in bucati. Curata si taie marunt usturoiul. Curata pastarnacul si morcovul si taie-i fasii. Imparte broccoli in buchetele. Prajeste puiul cu ulei intr-o tigaie mica. Asezoneaza cu sare si piper.

Adauga usturoiul, pastarnacul, morcovul si broccoli. Toarna apa si concentratul de pui. Adauga taitei si lasa pe foc timp de aproximativ 4 minute.

Pui thailandez

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.