Retete culinare: Piept de pui umplut

Printeaza

O reteta de piept de pui umplut din: piept de pui, feta, costita, vin alb, cartofi noi, patrunjel, fasole verde, mustar cu boabe intregi, unt si ulei de floarea soarelui.

Ingrediente:Piept de pui umplut

  •  4 bucati mici de piept de pui, fara pielita, dezosat
  • 140 g feta, taiata cuburi
  • 8 felii costita
  • 100 ml vin alb, sec
  • 500 g cartofi noi
  • 2 linguri patrunjel proaspat, tocat
  • 200 g fasole verde, fiarta si scursa de lichid
  • 2 linguri mustar cu boabe intregi
  • un cub de unt
  • 1 lingura ulei de floarea soarelui

 

Mod de preparare:

Preîncalzeşte cuptorul la semnul 6/200 C. Crestează pieptul de pui şi aşază în crăpătură câte un cub de brânză Acoperă cu câte o felie de costiţă şi aşază în tava de copt. Combină 1 lingură de muştar cu vinul şi stropeşte carnea. Dă la cuptor 20-25 de minute.

Intre timp, fierbe cartofii până când se pătrund, zdrobeşte-i uşor şi amestecă cu muştarul rămas, pătrunjelul şi untul, incinge uleiul într-un vas adâncit şi sotează fasolea verde. Serveşte pieptul de pui cu cartofii şi fasolea verde şi stropit cu sucurile din tavă.

Piept de pui umplut

Piept de pui umplut

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.