Bait pentru pastrama de oaie: Cum se prepara Baitul pentru pastrama de oaie: Pofta buna!
Barcute cu carne de oaie
Barcute cu carne de oaie din: faina, drojdie, sare, apa, carne de oaie tocata, ulei, ceapa, patrunjel, rosie, sare, piper, lamaie, lapte. Ingrediente: 250 g făină cernută 1 g drojdie uscată 1 linguriţă sare 75 ml apă 250 g carne de oaie tocată 3 linguri ulei 2 cepe mărunt tăiate 1 legătură pătrunjel mărunt tăiat 1 […]
Tocanita de telina cu rosii si patrama de oaie
Tocanita de telina cu rosii si patrama de oaie din: pastrama de oaie, ulei, sare, piper, supa de carne, rădăcină de ţelină, sare, lapte, morcovi, ţelină verde, ceapa, ulei de măsline, cartofi, supă de carne, pătrunjel, tarhon, roşii decojite. Ingrediente: 4 felii de pastrama de oaie 2 linguri ulei sare piper 200 ml supă de carne Pentru tocăniţă: 1 kg rădăcină de ţelină sare 250 ml […]
Chifle umplute cu vita si oaie
Chifle umplute cu vita si oaie din: chifle, carne tocata de vita, carne tocata de oaie, ceapa verde, usturoi verde, bulion, menta, patrunjel, ulei, sare, piper si boia iute. Ingrediente: 6 chifle 250 g carne tocată de vită 250 g carne tocată de oaie 4-5 fire ceapă verde 3-4 fire usturoi verde 1 lingură bulion […]
Cum se prepara Pastrama de Oaie (VIDEO)
Pastrama de Oaie: Cum se prepara Pastrama de Oaie: Pofta buna!
Pulpa de berbec inabusita (varianta)
Pulpa de berbec inabusita din: pulpa de berbec, slanina, usturoi, untura, sare, piper, ceapa, vin, zeama de carne, dafin. Ingrediente: 1,5 kg pulpă de berbec tânăr 50 g slănină afumată 1 căpăţănă de usturoi 1 lingură de untură sare piper 3 cepe 1 pahar vin alb 1l zeamă de carne 1 frunza de dafin […]