Retete culinare: Lasagna cu legume

Printeaza

O reteta de lasagna cu legume din: foi de lasagna, vanata, dovlecei, ceapa, ardei, usturoi, usturoi, lapte, sos de soia, cascaval, piper si sare.

Ingrediente:

  • 1 pachet foi de lasagna
  • 1 vanata
  • 2 dovlecei
  • 1 ceapa
  • 2 rosii
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei verde
  • 2 catei de usturoi
  • 1 ceasca de lapte
  • 2 linguri cu sos de soia
  • 100 g cascaval
  • piper
  • sare

 

Mod de preparare:

Spală toate legumele, îndepărtează cotorul vinetelor, dovleceilor, ardeilor şi seminţele acestora şi toacă-le pe toate în cubuleţe.

Taie şi roşiile la fel, după ce ai îndepărtat miezul cu seminţe.

Incinge într-o tigaie câteva linguri cu ulei şi căleşte mai întâi ceapa tocată fin, adaugă ardeii graşi, vinetele şi dovleceii, iar la final, roşiile.

Curăţă şi pisează căţeii de usturoi şi adaugă-i peste legume, potriveşte gustul cu sos de soia, sare şi piper şi lasă pe foc 3-4 minute.

Unge o tavă de yena cu ulei şi pune 1-2 foi de lasagna, cât să acoperi fundul vasului.

Toarnă peste ele puţin lapte şi pune un strat de legume. Adaugă alt strat de foi, stropeşte cu lapte şi aşază un strat de legume.

Termină cu de foi de lasagna. Presară caşcaval şi dă totul la cuptor vreo 20 de minute.

Lasagna cu legume

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Lasagna cu scoici si rosii

Lasagna cu scoici si rosii

Lasagna cu scoici si rosii din: ceapa rosie, usturoi, grau, masline negre, rosii, midii, scoici, sepie, foi de lasagna, sare de mare, piper, patrunjel, ulei de masline. Ingrediente: 1 ceapa rosie, tocata marunt 2 catei de usturoi, tocat marunt 55 g grau 2 maini de masline negre, cu samburi 2 conserve a cate 400 g […]

Lasagna cu fructe de mare si masline

Lasagna cu fructe de mare si masline 

Lasagna cu fructe de mare si masline din: ceapa rosie, usturoi, grau, masline, rosii, midii, scoici, sepie, foi de lasagna, sare de mare, piper, patrunjel, ulei de masline. Ingrediente: 1 ceapa rosie, tocata marunt 2 catei de usturoi, tocat marunt 55 g grau 2 maini de masline negre, cu samburi 2 conserve a cate 400 g […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.