Retete culinare: Hamburger la gratar

Printeaza

O reteta de hamburger la gratar din: ceapa, ulei, patrunjel, chifla, carne de vita tocata, ou, mustar, sare, piper, frunze de salata, rosii, maioneza si ketchup.

Ingrediente:Hamburger la gratar

  • 1 ceapa
  • 1 lingura ulei
  • 1 lingura patrunjel tocat
  • 1 chifla mai veche
  • 400 g carne de vita tocata
  • 1 ou
  • 1 lingurita mustar
  • sare
  • piper
  • 4 frunze de salata
  • 4 rosii
  • 4 chifle albe proaspete
  • 2 linguri maioneza
  • 4 linguri ketchup

 

Mod de preparare:

Se toacă mărunt ceapa şi se căleşte în ulei. Se adaugă pătrunjelul. Se înmoaie chifla, se stoarce şi se frământă împreună cu carnea tocată, oul, muştarul, ceapa, sare şi piper. Se modelează din această compoziţie 8 chifteluţe şi se frig pe grătar cca 8 min.

Se pregătesc salata verde şi roşiile. Roşiile se taie felii. Chiflele se taie în două: pe jumătatea de jos se repartizează maioneză, salată şi felii de roşii; se aşază chifteluţele şi se ung cu ketchup; se aşază partea de sus a chiflelor şi se asamblează.

Hamburger la gratar

Hamburger la gratar

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.