Picior de porc marinat in bere si miere din: picioare de porc, sare, foi de dafin, boabe de ienibahar, boabe de ienupăr, boabe de piper, cimbru, ceapă, usturoi, bere neagră, miere fluidă, mirodenii pentru vânat. Ingrediente: 2 picioare de porc…
Retete cu Carne de Porc pentru Masa de Craciun – usor de preparat
PrinteazaRetete cu Carne de Porc pentru Masa de Craciun:
Frigarui de porc cu dovlecel si ardei gras
Frigarui de porc cu dovlecel si ardei gras din: scăricică de porc, dovlecei, ardei graşi roşii, lămâie, ulei de măsline, verdeaţă tocată, muştar, sare, piper. Ingrediente: 400 g scăricică de porc 2 dovlecei 2 ardei graşi…
Sote de rinichi
Sote de rinichi din: rinichi de porc, grasime, ceapa, faina, boia de ardei dulce, bulion. Ingrediente: rinichi de porc grăsime ceapă 20-30 g făină 1 linguriţă boia de ardei…
Şniţel natur de porc
Şniţel natur de porc din: pulpa de porc, ulei, faina, sare. Ingrediente: 800 g pulpă de porc ulei făină sare Mod de preparare: Pentru şniţele se foloseşte carne…
Frigărui din carne de porc cu ceapa
Frigărui din carne de porc cu ceapa din: porc, ceapa, ardei gras, slaninuta. Ingrediente: carne de porc ceapă ardei gras slăninuţă Mod de preparare: Carnea se taie în pătrăţele…