Retete de Craciun: Pulpa de porc in manta de sorici

Printeaza

O reteta de pulpa de porc in manta de sorici din: pulpa de porc, usturoi, cimbru verde, sare grunjoasa, piper, vin alb, unt, ulei de masline si sorici.

Ingrediente:Retete_de_Craciun_Pulpa_de_porc_in_manta_de_sorici

  • un kg pulpa de porc
  • 4 catei de usturoi
  • cimbru verde
  • sare grunjoasa
  • piper negru macinat
  • 300 ml vin alb dulce
  • 50 g unt sarat
  • 3-4 linguri ulei de masline
  • o bucata de sorici

 

Mod de preparare:

Se condimentează pulpa de porc cu sare şi piper, se unge cu unt, usturoi pisat şi cu uleiul de măsline şi se stropeşte cu vin şi apă.

Se înăbuşă apoi în puţină apă, la foc mic. Se întoarce pulpa de porc pe toate părţile ca să se pă­trundă uniform.

Se scoate bucata de carne, se acoperă cu şoriciul şi se înfăşoară cu aţă alimentară.

Se aşază într-o tavă şi se coace la 180°C, până se rume­neşte frumos. Se scoate, se feliază şi se serveşte ornată cu cimbru.

Pulpa de porc in manta de sorici

Retete_de_Craciun_Pulpa_de_porc_in_manta_de_sorici

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.