Ciorba cu afumatura si verdeata din: ciolan afumat, ceapa rosie, telina, radacina de patrunjel, morcov, rosii, sos de rosii, paste, bors, patrunjel, leustean, ulei, sare. Ingrediente: 1 ciolan afumat 2…
Read more »
Ciorba de porc cu tarhon si smantana din: oua, carne proaspata de porc, carne afumata de porc, cartofi, smantana, morcov, pastarnac, ceapa, tarhon, sare. Ingrediente: 1 ou 300 g carne…
Read more »
Ciorbă de fasole cu gogonele murate din: fasole boabe, saramura, gogonele murate, ulei, morcov, ceapa, pastarnac, cimbru, sare, piper, leustean. Ingrediente: 1/4 kg fasole boabe 1/2 l saramura in care…
Read more »
Bors dres cu smantana din: carne de miel, apa, morcov, radacina patrunjel, cartofi, ceapa, orez, galbenus, smantana, bors, patrunjel, leustean, sare. Ingrediente: 1 kg carne de miel 2 l apa…
Read more »
Ciorbă de cartofi cu varză acră din: varza acra, cartofi, usturoi, ulei, slanina afumata, carnat, ceapa, chimen, tarhon in otet, smantana, suc de rosii, faina, sare, piper, boia. Ingrediente: 600…
Read more »
Ciorba de miel cu mazare din: ulei, ceapa, usturoi, radol de miel, zeama de vita, rosii taiate, morcovi, tulpini de praz, apa, mazare, sare, piper, coaja de lamaie, menta, patrunjel.…
Read more »