O reteta de cotlet de vitel cu sos de lamaie din: cotlete de vitel, morcovi, telina, ceapa, lamaie, unt, apa, sare si piper. Ingrediente: 4 cotlete de viţel 600 g de morcovi 2 tulpini de ţelină 2 cepe mici o lămâie 40 g unt 100 ml apă sare şi piper Mod de preparare: Daţi prin […]
Retete cu carne de vita pentru Revelion
PrinteazaPentru ca mai este putin pana la intrarea in noul an, va propunem o serie de Retete cu carne de vita pentru Revelion pe care le puteti incerca pentru a da un plus de savoare sarbatorilor de iarna; nu ezitati sa incercati aceste minunate Retete cu carne de vita pentru Revelion.
Muschi de vita in foietaj cu umplutura de ciuperci si clatite
Muschi de vita in foietaj cu umplutura de ciuperci si clatite din: muschi de vita, foietaj, ulei, ou, sare, piper, faina, lapte, ou, patrunjel, sare, ciuperci, pesmet. Muşchi de vită Wellington Ingrediente: 700 g muşchi de vită 350 g foietaj trei linguri ulei un ou sare, piper Ingrediente pentru clătitele cu pătrunjel 50 g […]
Friptura de vita cu morcovi si suc de portocale
Friptura de vita cu morcovi si suc de portocale din: morcovi, margarina, sare, piper, portocala, miere, busuioc, sare, piper, muschi de vita, ulei. Ingrediente: 800 g morcovi 20 g unt sau margarina sare, piper 1 portocala (250 g) 1 lingura de miere, cateva frunzulite de busuioc sare, piper 4 felii antricot sau muschi de vita […]
Viţel in sos de ton
O reteta de vitel in sos de ton din: muschi de vitel, morcovi, telina, ceapa, aptrunjel, sare, piper, ton in ulei, maioneza, fileuri de ansoa, lamaie si capere. Ingrediente: 500 g muşchi de viţel doi morcovi o legătură de ţelina o ceapă o rădăcină de pătrunjel sare şi piper Ingrediente pentru sosul de ton 150 […]
Pofta buna!