10 retete cu carne de miel pentru Paşte

Printeaza

Retete cu carne de miel pentru Paste:

Miel_7

Stufat delicios de miel

O reteta simpla de stufat delicios de miel din: carne de miel, ceapa verde, usturoi verde, boia, otet, bulion de rosii, marar, grasime si faina. Ingrediente: 750 g carne de miel 75-100 fire ceapă verde 15-20 fire usturoi verde puţină boia oţet 1 lingură bulion de roşii mărar Pentru rantaş : grăsime făină Mod de…

Read more »

Pilaf de miel la tava

  Ingrediente: 1 kg carne de miel 1 lingură unt sau untură 1 lingură bulion de roşii 1 păhărel vin alb 1 ceaşcă orez 2 ceşti apă clocotită sare piper Mod de preparare: Tăiem carnea în bucăţi mari şi o aşe­zăm în tavă, cu sare, piper şi grăsime. Stropim cu vin alb şi adăugăm 1-2…

Read more »

Miel cu tarhon

  Ingrediente: 1 kg carne 1 lingură grăsime sare 1 ceapă mare boia 1 1 apă (pentru stins rantaşul) 3-4 roşii sau bulion de roşii otet de vin 15-20 legături tarhon Pentru rantaş : grăsime făină   Mod de preparare: Tăiem carnea în bucăţi şi o prăjim în grăsime pe amandouă părţile. Pregătim sosul: punem…

Spinare de miel la frigare cu garnitură de sote de varză de Bruxelles, cartofi prăjiţi şi coşuleţe din foitaj umplute cu sote de ficat

  Ingrediente: 1,600 kg spinare de miel 120 g unt sare piper 6 coşuleţe coapte din foi­taj 300 g rinichi sau ficat de miel 1 ceapă 1/2 pahar vin 350 g varză de Bruxelles 300 g cartofi 1/4 lingură făină ulei de prăjit   Mod de preparare: Spinarea de miel se frige la frigare ca…

Read more »

Spinare de miel la frigare cu garnitură de cartofi prăjiţi, fasole sotată în unt şi ficat pe crutoane

  Ingrediente: 1,600 kg spinare de miel 400 g cartofi 300 g ficat 6 crutoane prăjite sare piper ulei pentru cartofi 100 g unt 400 g fasole fidea 4 căţei usturoi   Mod de preparare: Spinarea se spală, se usucă cu un şervet, se ia o frigare de m tal şi se bagă în şiră…

Read more »

Spinare de miel la cuptor cu garnitură de cartofi noi daţi prin unt, crochete de midii si sote de spanac

  Ingrediente: 1,600 kg spinare de miel 300 g ficat de miel 1 ceapă 1 felie franzelă 2 ouă 2 linguri făină 20 midii sau scoici pesmet 150 ulei 80 g unt 300 g car­tofi noi 1 legătură pătrunjel 1 kg spanac 1/2 pahar vin roşu 1/4 litru supă   Mod de preparare: Spinarea se…

Read more »

Pulpă de miel cu legume cu garnitură de legume, sote de fasole fidea şi cartofi natur

  Ingrediente: 1 pulpă miel (1,800 kg) 300 g morcovi 2 telina 80 g unt 1 fir praz sare 250 g fasole fidea 350 g cartofi noi 1 varză mare creaţă 2 gălbenuşuri 1 /2 lin­gură făină 1/2 lămîie 50 g capere 1 lingură smantană   Mod de preparare: Pulpa se pune la fiert cu…

Read more »

Pulpă de miel cu ciuperci cu garnitură de crochete de cartofi

Ingrediente: 1 pulpă de miel (circa 1,800 kg) 100 g măsline verzi 1/2 pahar vin 400 g roşii 5 ardei graşi 250 g ciuperci 50 g capere sare piper 80 g ulei ulei pentru crochete 2 ouă 250 g cartofi 1 lingură făină pesmet 5 căţei usturoi cimbru puţin zahăr   Mod de preparare: Se…

Read more »

Pulpă de miel ia cuptor cu garnitură de sote de spanac şi cartofi

  Ingrediente: 1,600 g pulpă de miel 1,500 kg spanac sare piper 4 căţei usturoi 400 g cartofi 150 g unt nucşoară 3 linguri sos de friptură 1 legătură pătrunjel   Mod de preparare: Pulpa cu osul scos se frige la cuptor 1 oră (dacă o dorim în sînge, 30 mi­nute). Pe parcurs se stropeşte…

Read more »sa nu te sperii can

Pulpă de miel umplută cu garnitură de sote de fasole fidea şi cartofi şi ciuperci pe crutoane

  Ingrediente: 2 pulpe mici de miel 350 g ficat de miel 1 ceapă sare 1 ou 1 felie franzelă 500 g fasole fidea 300 g cartofi noi 1 legătură pă­trunjel 12 ciuperci 12 crutoane prăjite 100 g zarzavat 100 g unt puţin vin roşu puţină făină 1/4 l supă   Mod de preparare: Se…

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.