Reteta zilei: Vita la tigaie pe pat de spanac

Printeaza

Vita la tigaie pe pat de spanac din: vita, ulei de masline, boia de ardei, usturoi, ardei iute, condimente, sare, piper, spanac, unt sarat.

Vita_la_tigaie_pe_pat_de_spanac_08

Vita la tigaie pe pat de spanac

Ingrediente:

  • 750 g file de vită, cuburi (pulpa sau vrabioara)
  • 3 linguri ulei de masline
  • ½ lingurita boia de ardei
  • 4 catei de usturoi, tocat marunt
  • 2 ardei iuti uscati, tocat
  • 2 lingurite condimente
  • Sare si piper, dupa gust
  • 300gr de spanac proaspăt
  • 50gr de unt sărat

 

Mod de preparare:

Puneți toate ingredientele împreună, cu excepția spanacului și a untului. Se lasa sa stea timp de cel puțin 30 de minute. Se încălzește o tigaie la foc mare și adaugati carnea cu condimentele.

Vita_la_tigaie_pe_pat_de_spanac

Se amestecă continuu pentru a găti carnea de vită uniform, aproximativ 5-8 minute.

Vita_la_tigaie_pe_pat_de_spanac_02

Transferati din tigaie si pastrati deoparte. În aceeași tigaie se topeste untul, apoi se adaugă spanacul. Se amesteca 1-2 minute.

Vita_la_tigaie_pe_pat_de_spanac_04

Transferati pe o farfurie de servire, adaugati carnea de vită peste si serviti.

Vita_la_tigaie_pe_pat_de_spanac_05

Vita la tigaie pe pat de spanac

Vita_la_tigaie_pe_pat_de_spanac_09

Pofta buna!

 

2 comentarii

  1. Ce bine arata vita la tigaie

  2. Fac si eu vita la tigaie

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.