Reteta zilei: Vinete in crusta de pesmet

Printeaza

Vinete in crusta de pesmet din: vanata, ou, sare, piper, pesmet, ulei.

Vinete_in_crusta_de_pesmet_03

Vinete in crusta de pesmet

Ingrediente: 

  • 1 vanata
  • 1 ou
  • sare si piper
  • 20 g pesmet
  • ulei

Mod de preparare:

Tocati vinata cuburi potrivite. Bateti oul intr-un castron mic și se condimentează.

Vinete_in_crusta_de_pesmet
Adaugati vinetele in amestecaul de ou și amestecati. Puneti pesmetul intr-un alt vas și se adaugă vinetele. Amestecati bine.
Ungeti cu ulei o tava de copt si asezati vinetele in ea.

Vinete_in_crusta_de_pesmet_02
Coaceți la 200 C, timp de 20-30 de minute, intorcand la jumatatea timpului. Serviti calde sau la temperatura camerei.

Vinete_in_crusta_de_pesmet_03

Vinete in crusta de pesmet

Vinete_in_crusta_de_pesmet_03

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.