Reteta zilei: Vinete coapte cu vinegreta de otet balsamic

Printeaza

Vinete coapte cu vinegreta de otet balsamic din: vanata, ceapa, ulei de masline, sare, piper, otet balsamic, zahar.

Vinete coapte cu vinegreta de otet balsamic

Vinete coapte cu vinegreta de otet balsamic

Ingrediente pentru vinete: 

  • 1 vanata, feliata
  • 2 cepe, feliate
  • ¼ ceasca ulei de măsline
  • ½ linguriță sare
  • piper

Ingrediente pentru vinaigrette:

  • ⅓ ceasca ulei de măsline
  • ¼ ceasca oțet balsamic
  • 2 lingurițe zahăr
  • ¼ linguriță sare
  • piper

Mod de preparare:

Preîncălziți cuptorul la 200C.

Transferați vinetele și ceapa pe o tava. Se adauga ulei de măsline. Se condimentează cu sare și piper.

Vinete coapte cu vinegreta de otet balsamic

Se dau la cuptor timp de 25-30 minute până se rumenesc.

Vinete coapte cu vinegreta de otet balsamic

Transferați vinetele pe o farfurie si serviti cu vinegreta.

Vinete coapte cu vinegreta de otet balsamic

Serviti imediat.

Vinete coapte cu vinegreta de otet balsamic

Vinete coapte cu vinegreta de otet balsamic

Vinete coapte cu vinegreta de otet balsamic

Pofta buna!

Sumar
recipe image
Nume reteta
Vinete coapte cu vinegreta de otet balsamic
Publicat pe
Timp preparare
Timp de gatire
Timp total
Medie rating
0graygraygraygraygray Based on 1 Review(s)

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.