Reteta zilei: Vinete coapte cu dressing de sos tahini
PrinteazaVinete coapte cu dressing de sos tahini din: vanata, ulei de masline, coriandru, patrunjel, pasta tahini, apa, suc de lamaie, praf de usturoi, chimen, piper cayenne, sare.
Ingrediente:
- 1 vanata mare, taiata felii
- 2 linguri ulei de masline
- coriandru sau patrunjel
Ingrediente dressing:
- 3 linguri de pasta tahini
- 3 linguri de apa
- 2 linguri suc de lamaie
- ¼ lingurita praf de usturoi
- ¼ lingurita de chimen
- ⅛ lingurita de piper cayenne
- ¼ lingurita de sare
Mod de preparare:
Se incalzeste cuptorul la 200C. Intr-o tava asezati hartie de copt. Aranjati vinetele intr-un singur strat. Ungeti cu ulei de masline. Coaceti vinetele timp de aproximativ 40 de minute.
Intre timp, pregatiti sosul. Adaugati tahini, apa, suc de lamaie, praf de usturoi, chimen, piper cayenne si sare intr-un blender si se amesteca pana se omogenizeaza.
Presarati vinetele cu sos si verdeata si serviti.
Vinete coapte cu dressing de sos tahini
Pofta buna!
Incoming search terms:
- https://www restaurantedelux ro/reteta-zilei-vinete-coapte-cu-dressing-de-sos-tahini html