Reteta zilei: Varza de bruxelles cu vinegreta de otet balsamic

Printeaza

Varza de bruxelles cu vinegreta de otet balsamic din: ulei de masline, mustarr, otet balsamic, sirop de agave, sos worcestershire, varza de bruxelles, patrunjel.

Ingrediente:

  • 5 linguri ulei de măsline
  • 1 lingură mustar Dijon
  • 1 lingura oțet balsamic
  • ½ linguriță de sirop de agave
  • 1 lingurita de sos Worcestershire
  • 1/2 kg varza de Bruxelles
  • 2 linguri patrunjel, tocat

Mod de preparare:

Preîncălziți cuptorul la 200C.

Într-un castron mic, amestecați împreună 3 linguri de ulei de măsline, muștar Dijon, oțet balsamic, agave și sos Worcestershire până se omogenizeaza. Pastrati deoparte.

Varza de bruxelles cu vinegreta de otet balsamic

Într-un castron mare, adaugati varza de Bruxelles, taiata in jumatati cu restul de 2 linguri de ulei de măsline. Amestecati usor. Aranjati varza într-un singur strat pe o tavă și dati la cuptor 25-30 de minute, amestecând ocazional, până când se rumenesc.

Varza de bruxelles cu vinegreta de otet balsamic
Transferati intr-un castron de servire si adaugati vinegreta. Presarati cu patrunjel si serviti.

Varza de bruxelles cu vinegreta de otet balsamic

Varza de bruxelles cu vinegreta de otet balsamic

Varza de bruxelles cu vinegreta de otet balsamic

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.