Reteta zilei: Turte cu conopida
PrinteazaTurte cu conopida din: conopida, ou, faina, ulei de avocado, praf de ceapa, praf de usturoi, sare, condimente.
- 1 conopidă, rasa
- 1 ou
- 1 cană de făină de migdale
- 1 lingura ulei de avocado
- 1/4 linguriță praf de ceapă
- 1/4 linguriță pudră de usturoi
- sare
- condimente, dupa gust
Mod de preparare:
Preîncălziți cuptorul la 180C.
Încălziți uleiul într-o tigaie la foc mediu-mare. Adăugați conopidă și gătiți amestecând timp de aproximativ 5 minute. Se transferă într-un castron mare.
Adăugați făina si oul, condimentați cu praf de ceapă, usturoi praf, sare și piper. Amestecati bine.
Intr-o tava asezati hartie de copt. Împărțiți amestecul în 6 porții uniforme.
Coaceți în cuptorul preîncălzit 10-12 minute, intoarceti și coaceți încă 10-12 minute.
Lăsați să se răcească puțin, adăugați toppinguri la alegere și serviți.
Turte cu conopida
Pofta buna!